De loop door Houten begint over
23
dagen
11
uren
44
minuten
01
secondes

Loop door Houten op 10 juni 2022

De Loop door Houten wordt in 2022 weer georganiseerd op het ons zo bekende parcours door Houten met een finish op Het Plein. De jeugd loopt door het Oude Dorp en de volwassenen lopen weer door het Oude Dorp en door Castellum. We voeren dit jaar twee wijzigingen door in het programma. De afstand voor de kinderen worden gelijk getrokken met de meer gangbare afstanden van 1 km en 2 km. We verwachten dat deze afstanden meer tot de verbeelding spreken voor de kinderen en bijdragen aan een trots gevoel over het bereikte resultaat. De programmaonderdelen 5 km en de 10 km worden beiden uitgebreid met een wedstrijdelement, lopers die hieraan willen deelnemen dienen dat bij de inschrijving kenbaar te maken. De toevoeging draagt bij tot een grotere bekendheid en we verwachten dat het wedstrijdelement o.a. voor kinderen een inspiratie kan zijn om meer te bewegen.

De afstanden zijn:

  • Kidsrun (1 km)onvz voor kinderen uit groep 1 t/m 4
  • Jeugdloop (2 km) voor kinderen uit groep 5 t/m 8
  • SAMSAMLOOP (2500 meter) minimum leeftijd is 8 jaar
    samen lopen met je kind, vriend(in), echtgenoot, ouders, collega’s, etc.
  • 5 km
  • 10 km

Vrijwilligers gezocht
Ieder jaar zorgen vele vrijwilligers er voor dat dit mooie loopfestijn georganiseerd kan worden. Zonder hen is er géén Loop door Houten. We zoeken nieuwe vrijwilligers voor verschillende functie maar met name om het parcours af te zetten voor een veilig verloop en voor de opbouw- en afbouw van het de afzettingen. Wil jij ons hierbij helpen? Meer weten? Lees https://loopdoorhouten.nl/vrijwilligers

Op deze site kan een foto zijn geplaatst van jou. Heb je daartegen bezwaar laat het ons dan direct weten door een mail te sturen naar organisatie@loopdoorhouten.nl met de vermelding om welke foto het gaat. Wij zullen de foto verwijderen.

Bewoners Informatie