Voor inschrijven

De voor-inschrijving start digitaal op maandag 1 april. Op vrijdag 14 juni kan het startnummer vanaf 14.00 uur worden opgehaald in de zaal van de Roskam op het Oude Dorp. Zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt kan er niet meer worden ingeschreven.

Dinsdag 21 mei is de LAATSTE dag dat bij inschrijving je voornaam wordt vermeld op het startnummer. Dit ivm de productie van de borstnummers.

Digitaal inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 13 juni 24:00 uur. Na 28 mei wordt geen voornaam meer vermeld op het startnummer.

Na inschrijven

Na-inschrijven kan 14 juni vanaf 14.00 uur in een zaal van de Roskam, Plein – Oude Dorp. Indien contant wordt afgerekend is dat alleen gepast mogelijk (wij hebben geen wisselgeld). Na-inschrijven is alleen mogelijk zolang het maximum aantal deelnemers niet is bereikt.

WEDSTRIJD lopers voor de 5- en 10 km

Deelname aan de wedstrijd kan worden aangegeven op het inschrijvingsformulier. Deelnemers die de verwachte eindtijd vermelden worden gescreend om eventueel te starten vanuit het voorste startvak. De snelste 15 lopers per categorie zullen na screening een sticker ontvangen voor op het startnummer. Alleen met de sticker is er toegang tot het voorste startvak. De minimale leeftijd voor deelname is 13 jaar.

SAMSAMLOOP

Samen met je kind, vriend, zus, broer, opa, oma, collega enzovoort ga je 2500 meter lopen. Je start samen en de bedoeling is ook dat je samen over de finish komt, SAMSAM dus. De minimale leeftijd is 8 jaar. Beide lopers moeten zich individueel inschrijven.

Plezier voor de hele familie
Trots over de finish

Kosten

Kosten digitaal-inschrijven
Alleen MET voornaam op startnummer indien uiterlijk 28 mei is ingeschreven.

  • Kidsrun (groep 1-4) en Jeugdloop (groep 5-8): € 2,25
  • Wandelen, SAMSAMLOOP (min 8 jaar), 5 en 10 km: € 6,50

Kosten na-inschrijven in de Roskam
Alleen op 3 juni indien maximum aantal deelnemers niet is bereikt.
Pas op: Indien contant wordt afgerekend is dat alleen gepast mogelijk.

  • Kidsrun (groep 1-4) en Jeugdloop (groep 5-8): € 3,50
  • Wandelen, SAMSAMLOOP (min 8 jaar), 5 en 10 km: € 8,00
Aanmoedigingen langs de Loop door Houten weg