Praktische informatie

Lees hier alle praktische informatie voor de deelnemers.

Verkeer

Pas op: de Dorpsstraat is in overleg met de gemeente en politie volledig afgesloten vanaf 17.30 tot 21.30 uur. Ook de wegen rond Het Plein zijn gesloten vanaf 16.00 tot 22.00 uur, ook voor fietsers.

Het is NIET toegestaan om tijdens de loop over het parcours te fietsen, ook niet voor de deelnemers vooraf of na afloop van hun loopnummer.

Auto parkeren

In het Oude Dorp zijn er voor een auto weinig tot geen mogelijkheden tot parkeren. Parkeren kan het best bij De Brug (zwembad De Wetering) op ongeveer 800 meter wandelen tot de start. Parkeren is hier gratis.

Fietsroutes en Fiets parkeren

Het best kun je komen op de fiets.
Fiets NIET over het parcours en maak gebruik van de hiernaast aangegeven fietsroutes en volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. De fiets kun je parkeren op het schoolplein van de Van Harte School aan de zijde van de Koningin Julianastraat, op Het Plein bij de kerk of aan het eind van de Prins Clausstraat.

Toiletten

Er zijn geen toiletten rond de start en de finish. Voor een toilet bezoek kun je terecht in De Roskam.

Waardevolle spullen

Neem geen waardevolle spullen mee. Er is geen mogelijkheid om dit in bewaring te geven. Je kunt wel kleren achter laten in De Roskam, echter zonder toezicht.

Omkleden

Er is momenteel geen mogelijkheid voor omkleden. Tevens zijn er geen douches.

Ophalen startnummers

Online ingeschreven? Het startnummer is af te halen in een zaal van De Roskam op Het Plein. Volg voor de exacte locatie de aanwijzingsborden.

Na-inschrijven

Het na-inschrijven is in een zaal van De Roskam op Het Plein. Volg voor de exacte locatie de aanwijzingsborden.

Pacers 5 km en 10 km

Pacers zijn tempobegeleiders die over ruime hardloop en wedstrijdervaring beschikken en in staat zijn om constant in een bepaald tempo te lopen en zo in een bepaalde tijd te finishen. Ze motiveren jou als loper onderweg bij moeilijke momenten en voorzien jou van aanwijzingen over het parcours. De pacers zijn herkenbaar aan een heliumballon of een hes met vlaggetje met daarop afstand en finishtijd.
De pacers zijn getrainde lopers.
Loopsportcentrum Houten
5 kilometer
eindtijden 25, 30 en 35 min.

Soesenzo Outdoor Challenge
10 kilometer
eindtijden 47:30, 50 en 55 min.

Situatie rond Het Plein

Situatie rond Oude Dorp

Fietsroutes (Niet fietsen op het parcours)

Situatie rond Oude Dorp